Award Winning Designers in designcenter De Winkelhaak

 
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. PRESENTEERT:
Award Winning Designers “Connecting experiences”, een tentoonstelling door Hybrio Design
 
Award Winning Designers geeft welverdiende erkenning aan vormgevers, ontwikkelaars en bedenkers die het afgelopen jaar bewezen hebben hun métier als de beste te beheersen.
 
Wat zijn de producten en de diensten van de toekomst? Hoe kan je de krachten bundelen met respect voor ieders specialisatie en eigenheid? In deze tentoonstelling over productontwikkeling toont Hybrio Design hoe nauwe, interdisciplinaire samenwerking de wereld in beweging kan brengen.
 
ANTWERP. POWERED BY CREATIEVES., het samenwerkingsplatform voor de creatieve sector in de provincie Antwerpen, gaf dit jaar het curatorschap van de tentoonstelling aan Hybrio Design. Dit collectief van Fosfor, IXOR, KAN, Namahn en Voxdale bestaat uit meer dan honderd ontwerpers en ingenieurs, waaronder de winnaars van Henry van de Velde “Lifetime Achievement Award 2016”: Kristel Van Ael en Joannes Vandermeulen, zaakvoerders van Namahn.
 
Talent, originaliteit, vakmanschap en hard werken worden in de creatieve sector sinds jaar en dag beloond met designprijzen. Vaak blijven ontwerpers anoniem voor de eindgebruiker en hebben zij geen idee wie er achter een geniaal product of dienst zit, of hoe het tot stand kwam. Deze tentoonstelling, met ondersteuning van Design Vlaanderen, geeft de winnaars een extra podium om dieper in te gaan op hun visie en methodologie.
Aan de hand van sprekende voorbeeldcases, praktische info die elke ondernemer zal interesseren en inspireren, maar ook door het live co-creatietraject met studenten Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen, word je overtuigd van de meerwaarde van samenwerking: wendbaar, co-creatief, multidisciplinair én succesvol. Netwerken is het nieuwe ondernemen.
 
Daarnaast vind je in de expo ook het overzicht van alle ontwerpers en producten/diensten die het afgelopen jaar (inter)nationaal in de prijzen vielen. Dit overzicht van Award Winners vind je ook terug op www.awardwinningdesigners.be