Groepszakenreis China voor bedrijven in de agro-industrie

Provincie Antwerpen en FIT nodigen u uit deel te nemen aan hun gezamenlijke groepszakenreis naar de steden Beijing, Xi’an/Yangling en Shanghai, van 3 tot 10 september 2016.

Wat u mag verwachten:

• In Beijing organiseren we individuele B2B-afspraken, een netwerkreceptie en een bezoek aan de agrobeurs VIV China, waar FIT ook een seminarie organiseert

• In Yangling (Xi’an) organiseren we individuele B2B-afspraken en bezoeken we de Yangling Agricultural High-tech Industries Demonstration Zone. Hier zijn Chinese topuniversiteiten, -scholen en onderzoekscentra en een industriepark met Chinese en joint-venture bedrijven uit  de agro-sector geclusterd. Aansluitend organiseert de Provincie Antwerpen een netwerkdiner. 's Anderendaags organiseren we B2B-afspraken in Xi'an.

• In Shanghai staan een bezoek aan een lokale vestiging van een Vlaams bedrijf in de agro-sector, individuele B2B-afspraken en een netwerkevent op het programma.

Uiterste inschrijvingsdatum10 juni 2016

Prijs:

Volledig programma: 650 EUR.

Gedeeltelijk programma: 225 EUR/stad.

Bijkomende deelnemers van hetzelfde bedrijf betalen 50%.

 

Gedetailleerd programma en inschrijvingsformulier kan u vinden op http://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/acties-events/china-voor-de-sector-agro-industrie-dieren

 

Meer weten?

Op 2 mei organiseert de Provincie Antwerpen een infomoment. Schrijf u hiervoor nu kosteloos in en kom alles te weten over deze groepszakenreis!

Inschrijven kan via de website van de Provincie Antwerpen.